New Step by Step Map For کامپوزیت

مراقبت از ایمپلنت برای جلوگیری از عفونت در ناحیه مورد نظر از عوامل مهم در طول عمر ایمپلنت دندان است.

کامپوزیت دندان یکی از پرتقاضاترین خدمات دندانپزشکی به‌خصوص در حوزه‌ی زیبایی است که به خاطر مقرون‌به‌صرفه و سریع‌بودن طرفداران زیادی دارد. در این روش از متریال‌های به‌خصوصی استفاده می‌شود. این متریال ترکیبی از مواد پلاستیکی، شیشه‌ای و رزین است که می‌توان به‌راحتی فرم بگیرد و رنگ شود. علا.ه بر این قراردادن این روکش‌ها بر روی دندان نسبتا آسان و سریع است. این ویژگی‌ها، کامپوزیت را به یک گزینه مناسب برای ترمیم مشکلات جزئی دندان مانند شکستگی، پرکردن حفره دندان، برطرف‌کردن لکه و زردی، رفع کجی و نامرتبی دندان و فاصله‌ی بین دندان‌ها تبدیل می‌کند.

ونیرهای پرسلن از جنس سرامیکی هستند و استحکام و دوام آنها بسیار بیشتر است.

تمام این کامپوزیت‌ها برای اهداف مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرند. در نهایت تمام آنها برای زیبایی دندان با کامپوزیت و رفع مشکلات مختلف مدنظرند.

خصوصا کامپوزیت دندان‌شکسته یا کامپوزیت دندان کج یا پوسیده، تأثیر بسیار زیادی در جلوگیری از شکستگی و خرابی دندان‌های فرد خواهد داشت.

این که کامپوزیت برای کدام دندان‌ها استفاده می‌شود هم هزینه هم تأثیر دارد. قیمت کامپوزیت دندان‌های جلو با قیمت کامپوزیت دندان خرگوشی یا کامپوزیت روکش دندان‌های کامل متفاوت است.

کلیه حقوق این وب سایت نزد مطب دندانپزشکی غرب تهران محفوظ می باشد

مواردی مانند مصرف غذاهای شیرین و سفت، دندان‌قروچه‌کردن، سیگارکشیدن، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان (مسواک نزدن، نخ دندان نکشیدن و استفاده‌نکردن از دهان‌شویه مناسب) و غیره می‌تواند موجب بروز التهاب و عفونت در لثه‌ها بعد از دریافت روکش کامپوزیت دندان شود. در روش کامپوزیت در واقع دندانپزشک یک دندان جدید از متریال خام برای شما می‌سازد. به این خاطر دقت، مهارت و ظرافت کار دندانپزشک تأثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی کار دارد، پس باید در انتخاب دندانپزشک برای انجام کامپوزیت دقت زیادی داشته باشید.

جنس ایمپلنت دندان یکی دیگر از عوامل مهم در طول عمر ایمپلنت است. اجزای ایمپلنت باید از مواد با کیفیت ساخته شده باشد تا مقاومت آن در دهان بیشتر باشد.

اگر تصمیم بر این باشد که از اباتمنت پیش ساخته استفاده شود باید موارد زیر ثبت شود:

پرکننده بالک یا فله از ذرات سیلیس و زیرکونیوم آگلومره نشده تشکیل شده‌است. این پرکننده‌ها شامل ذرات نانوهیبرید با نسب وزنی ۷۷ درصد هستند. در واقع این دسته از کامپوزیت‌ها به این دلیل طراحی شده‌اند که مراحل کلینیکی مصرف را ساده‌تر و کمتر کنند و نیز فعالیت نوری آن‌ها را در عمق ۴–۵ میلی‌متر ممکن سازند و تنش‌های ناشی از ماندگاری طولانی مدت در دندان را کاهش دهند.

تکنیک دیگر که در شرایطی استفاده می شود که فضای کافی برای این کار وجود ندارد، کوپینگ قالب گیری تری بسته است.

یکی از روش‌های پرکاربرد در انواع خدمات دندان‌پزشکی، ارتودنسی است. این روش درمانی و زیبایی برای رفع مشکلات دندان‌ها و فک مورداستفاده قرار می‌گیرد.

بخشی از کامپوزیت که نور نمی‌بیند و نرم باقی می‌ماند در واقع پلیمریزه نمی‌شود و در نهایت موجب آزاد شدن مونومرها می‌شود که سمیت دارد و نیز ممکن است باعث ضعف عملکرد مکانیکی کامپوزیت شود. دندانپزشک باید کامپوزیت را در یک حفره عمیق دندانی به میزان قابل توجهی جای دهد، هربار پس از ۲–۳ میلی‌متر جلو رفتن تابش نور را انجام دهد و این فرایند را هربار تکرار کند. میزان ضخامت کامپوزیت قرار داده شده بسیار مهم است مثلاً اگر بسیار ضخیم باشد باعث ایجاد حساسیت در حین جویدن می‌شود. کامپوزیت check here پس از قرار گرفتن در محل باید به راحتی توسط بیمار تحمل شود و حساسیت ایجاد نکندو نیز پایداری طولانی مدت داشته باشد و به میزان حداقل ده سال در حفره دندانی باقی بماند.[۶]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *